Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rastgele ölüm

/ Kaynak: DHA
Rastgele ölüm

YAŞAM Haberleri  / DHA

Murat Menteş'in uzun namlulu silahla rast gele ateş açması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Bitlis'in Tatvan İlçesi'ne bağlı Yoncabaşı Köyü'nde akli dengesinin bozuk olduğu öne sürülen 30 yaşlarındaki Murat Menteş'in uzun namlulu silahla rast gele ateş açması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Köye gelen güvenlik güçlerine de ateş eden Menteş, ölü ele geçirildi.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Yoncabaşı Köyü'nde oturan Murat Menteş, nereden bulduğu beli olmayan uzun namlulu silahla köy meydanına çıkarak rast gele ateş açmaya başladı. Bunun üzerine 27 yaşındaki Bülent Menteş evinden çıkarak akrabası olan Murat Menteş'e engel olmaya çalıştı. Menteş'in ateş etmesi sonucu Bülent Menteş, kafasından vurularak öldü.

Yakınlarını tüm ısrarlarına rağmen elindeki uzun namlulu silahı bırakmayarak çevreye rast gele ateş etmeyi sürdüren Menteş'in elindeki tüfekten çıkan mermiler, Adem Demirkol'un sırt ve boynundan ağır yaralanmasına neden oldu. Demirkol, ihbar üzerine köye gönderilen ambulansla Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, jandarma Menteş'i yakalamak için sabaha karşı operasyon düzenledi. İkna çabalarına rağmen köye gelen jandarmaya da eteş etmeyi sürdüren Menteş girdiği çatışmada ölü olarak ele geçirildi.

Murat Menteş'in 2 ay önce Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü, ölümüne neden olduğu 27 yaşındaki akrabası Bülent Menteş'in ise düğün hazırlıkları içinde olduğu belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...