Sıkıştığı yerden çıkarıldı; ama...

/ Kaynak: İHA
Sıkıştığı yerden çıkarıldı; ama...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sivas'ın Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında TIR'ın çarptığı otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Iğdır'a yük taşıyan Güven T. (40) idaresindeki 76 DD 286 plakalı TIR Sivas'tan Amasya istikametine seyir halindeki Ahmet Özkan (58) idaresindeki otomobil ile D-100 karayolu Aşağısarıca köyü Zara kavşağında çarpıştı. Kaza sonrası D-100 karayolu savaş alanına dönerken otomobilde sıkışan sürücü Ahmet Özkan'a olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri otomobilde sıkıştığı yerden Özkan'a ilk müdahaleyi yaptılar. Sürücü Ahmet Özkan Suşehri Belediyesi itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden yarım saatlik çalışma sonrası çıkarılırken olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ahmet Özkan'nın cansız bedeni Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza anını anlatan TIR sürücüsü Güven T., "İstanbul'dan Iğdır'a gidiyordum kavşakta aniden önüme bir otomobil çıktığını fark ettim, karanlıktı. Otomobile çarpmamak için kendi şeridimden sol şeride kaçmak istedim; ama otomobilde o yöne dönünce yapacak bir şeyim kalmadı otomobile çarptım" dedi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...