Bir ailenin çaresizliği

Bir ailenin çaresizliği

YAŞAM Haberleri

Bir çocuğunu kaybeden İnne ailesinin 4 çocuğu da teşhis konulamayan aynı rahatsızlıktan dolayı günden güne eriyor.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 3 yıl önce 12 yaşındaki kızı Sibel'i teşhis edilemeyen bir rahatsızlık sonucu kaybeden Hasan-Nazile İnne çifti, yaşları 4 ila 12 arasında değişen, yürüyemeyen ve konuşamayan, yemek yiyemeyen 4 çocuğuna teşhis konulmasını bekliyor.
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine 7 gün önce başvuran İnne çiftinin çocuklarından Samet (12), Mustafa (7) ve Melek (4) nöroloji servisinde, Muhammet (10) ise çocuk hastalıkları servisi yoğun bakım ünitesinde doktor kontrolünde tutuluyor. Çaresiz anne baba, 4 çocuğunun bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyor. Baba Hasan İnne, çocuklarının 4 yaşına geldiklerinde rahatsızlandığını belirterek, şöyle konuştu: "Hastalıkları yere çökmeleriyle, yere düşüp dengelerini kaybetmeleriyle başlıyor. Yemek yiyemiyorlar, iştahları kesiliyor. Bu şekilde giderek çöküyorlar. Yani 4 yaşından sonra çocuklarım çöküyor." Sağlık Bakanı'na seslenen Anne Nazile İnne de çaresiz kaldıklarını belirterek, yardım istedi. MALATYA AA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...