Cansuyu Derneği'nde hazırlıklar tamam

Cansuyu Derneği'nde hazırlıklar tamam

YAŞAM Haberleri

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kurban Bayramı'nda Türkiye, Afrika, Asya, Orta Doğu, Balkanlar ve Kafkaslarda muhtaçlar için kurban kesecek.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yıl da Kurban Bayramı'nda Türkiye başta olmak üzere Afrika, Asya, Orta Doğu, Balkanlar ve Kafkaslarda muhtaçlar için kurban kesecek. 25 ülke ve 65 farklı bölgede kurban organizasyonu yapacak olan dernek bütün kesimleri tek tek kayda alıp daha sonra görüntüleri bağışçılara internet sitesi üzerinden veya CD olarak ulaştıracak. Cansuyu, bu yıl ülkelere göre, bölgelerdeki kurban fiyatları göz önüne alınarak altı farklı kurban bedeli (270, 300, 350, 450, 550 ve 800 TL) belirledi. Yardımseverler havale ile ya da www.cansuyu.org.tr adresinden kredi kartı yolu ile bağışlarını gerçekleştirebilecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...