Dinleme skandalları Hollywood filmi oluyor

/ Kaynak: DHA
Dinleme skandalları Hollywood filmi oluyor

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Başta ABD, Almanya, Türkiye arasındaki dinleme skandalları ve diğer ülkeler arasında ajanların dinleme operasyonları Hollywood filmine konu oluyor.

ABD İstihbarat Örgütü Ulusal Güvenlik Ajansı NSA görevlisi Edward Snowden'in Amerika'nın dinlediği ülkelerin gizli belgelerini açıklaması büyük yankı uyandırmıştı. Hemen arkasından ABD'nin Almanya'yı ve Almanya'nın Türkiye'yi dinlemesi gündemdeki yerini korudu. İngiliz ve Fransız basını yeni filmin beyaz perdeye gelmeden heyecan yaşattığını yazdı. İngiliz gazetesi News Of The World ve Fransız gazetesi Dernieres Nouvelle Alsace'nin haberlerine göre, Sony Pictures stüdyolarında hazırlanan filmde Oscar ödüllü ünlü aktör George Clooney oynuyor. Clooney, sadece hükümetlerin dinlenmediğini, karışık ilişkilerin yaşandığı olayların hepsi gerçeğe dayandığı için filmin başarılı olacağına inandığını söyledi. Ayrıca filmin yapımcılığını üstlenen Clooney, siber saldırı anlamına gelen Hack Attack filminin çekimlerinin 2015 yılında başlayacağını da belirtti. Filmde işlenen konuların başında dinleme, şantaj, rüşvet, yalan, iftira ve tehdit geliyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...