Pandev'in Benitez isyanı!

Pandev'in Benitez isyanı!

SPOR Haberleri

İtalya basınına konuşan Makedon oyuncu, "Napoli'den neden gönderildim hâlâ anlamış değilim. Jübilemi orada yapacaktım" ifadesini kullandı

Galatasaray'ın son gün transferi Pandev, İtalya basınına içini döktü. Sarı-kırmızılı oyuncu, Napoli'den ayrıldığı için üzgün olduğunu dile getirerek, "Neden gönderildiğimi hâlâ anlamış değilim. Gerek taraftarlarla gerekse takım arkadaşlarımla çok sağlam bir bağ kurmuştum. Hatta Napoli formasıyla futbola son noktayı koymayı düşünüyordum. Aslında buradan neden gittiğimi Teknik Direktör Benitez'e sormanız gerekir" diyerek eski hocasına tepki gösterdi. Pandev sonuçta Galatasaray'a transfer olduğunu da belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmak heyecan verici. Yeni takımımda başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Sonuçta Prandelli bana güvendi ve Galatasaray'a çağırdı" ifadelerini kullandı.
Vurduğu gol oluyor
Bu arada Pandev müthiş istatistiği ile dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılıların transferin son gününde kadrosuna kattığı Makedon oyuncu, şut-isabet yüzdesi açısından geçtiğimiz sezon Napoli'nin açık ara en başarılı futbolcusu oldu. Sezon boyunca ligde sadece iki maçta 90 dakika oynama şansı bulabilen Pandev, toplamda 21 şut çekerken, bunlardan 16'sı isabetliydi (yüzde 76.2). Başarılı oyuncuyu bu alanda yüzde 60'la Duvan Zapata, yüzde 58.3'le Jose Callejon izledi. Pandev'in kaleyi bulan 16 şutundan 7'si ise gol oldu. Sarı-kırmızılı oyuncu bu özelliği ile Galatasaray'a hem ilaç olacak hem de takımın isabetli şut ortalamasını yükseltecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...