Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çeyrek finalin ilk isimleri belli oldu

/ Kaynak: İHA
Çeyrek finalin ilk isimleri belli oldu

SPOR Haberleri  / İHA

2014 FİBA Erkekler Dünya Kupası 2. Turda bu akşam 4 karşılaşma oynandı.

Günün ilk maçında Amerika Birleşik Devletleri, Meksika ile karşılaştı. Maçı başından sonuna üstün götüren ABD, Meksika'yı 23 sayı farkla 86-63 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.


Günün ikinci maçında Fransa, Hırvatistan'ı 69-64 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Hırvatistan'ın hızlı başladığı karşılaşmada Fransa oyundan kopmayarak baskısını arttırdı ve öne geçmeyi başardı. Oyunun devamında Hırvatistan farkı eritse de Fransa iyi oyununu sürdürdü ve rakibini 69-64 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.


Devam eden maçlarda Dominik Cumhuriyeti ile Slovenya karşı karşıya geldi. Karşılıklı basketlerle geçen ilk çeyrek 15-15 berabere tamamlandı. Ardından oyuna ağırlığını koyan Slovenya sonraki iki çeyreği de önde geçti. Dominik Cumhuriyeti son çeyrekte galibiyet için büyük çaba sarf etse de mücadele Slovenya'nın 71-61'lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla birlikte Slovenya adını çeyrek finale yazdıran bir diğer takım oldu.


Günün son maçında ev sahibi İspanya ile Senegal karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın tamamında İspanya'nın üstünlüğü hakimdi. Maçı baştan sona üstün götüren İspanya, Senegal'i 89-56 mağlup ederek, çeyrek finale yükseldi.


A Milli Basketbol Takımımız ise çeyrek final için yarın TSİ 21.00'da Avustralya ile karşı karşıya gelecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...