Volkan Demirel'den radikal karar

Volkan Demirel'den radikal karar

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım'ın, "Fenerbahçe'nin gelecekteki yöneticisi" dediği Volkan Demirel mesajı aldı.

Yıldız kaleci, "Cezamın bitmesiyle çok farklı biri olarak sahadaki yerimi alacağım. 4. yıldız için tüm gücümle uğraş vereceğim" ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe'nin 1 numarası Volkan Demirel'den başkan Aziz Yıldırım'a büyük söz... Sarı-Lacivertliler'in patronunun, tecrübeli kaleci için sarfettiği, "O Fenerbahçe'nin gelecekteki yöneticisi, hocası ve menaceri olup kulübe hizmet edecek. O çok iyi bir Fenerbahçeli. Milli takıma alınmaması oradaki teknik heyetin sorumluluğundadır ama alınması gerektiğini söylüyorum. Alınsaydı bazı yerlere mesaj olurdu" sözlerine karşılık gecikmedi. "Gereken mesajı aldım" diyen yıldız file bekçisi, "Cezamın bitmesini bekleyeceğim. Arkadaşlarım ile birlikte 4. yıldızı göğsümüze takmak için tüm gücümüzle uğraş vereceğiz. Cezamın bitmesi ile birlikte çok farklı bir Volkan olarak sahada yerimi alacağım" ifadelerini kullandı.


Volkan'a durmak yok!
Bu arada ilk haftadaki Karabükspor mücadelesinin ardından iki maçlık cezası kalan Volkan Demirel, tesislerde kaleci antrenörü eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Takımın diğer kalecileri İsmet ve Erten'le de sürekli iletişim halinde olan tecrübeli file bekçisi, genç oyuncularla yakından ilgileniyor.


Artık Volkan bunları yapmayacak!
1) Rakip futbolcuyu saha içinde kovalayıp, 4 maç ceza almayacak.
2) Maç içinde rakibini itip, kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakmayacak.
3) Rakip taraftarlarla ortamı gerecek diyaloglara girmeyecek.
4) Kendilerini takip eden gazetecilerle tartışmayacak, "Evinden aldırırım" gibi tehditkar sözler sarfetmeyecek.
5) Rakiplere tepki gösterirken, sokak köpeklerini bu işe karıştırmayacak.
(Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...