Fenerbahçe taraftarını üzecek ayrılık!

Fenerbahçe taraftarını üzecek ayrılık!

SPOR Haberleri

Avrupa medyasında çıkan haberlere göre sezon sonunda Fenerbahçeli taraftarları üzecek bir ayrılık yaşanabilir.

Teknik Direktör Ersun Yanal'la yollarını ayıran ve İsmail Kartal'la yola devam eden Fenerbahçe'de önemli bir gelişme yaşanıyor. nbsp;Fenerbahçe'nin 2012 yazında Liverpool'dan transfer ettiği Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt sarı lacivertlilerden ayrılmaya hazırlanıyor. Hollanda medyasında çıkan haberlere göre sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşemesi bitecek olan futbolcu eski takımı Feyenoord'a dönebilir. Fenerbahçe'nin en önemli oyuncularından biri olan Hollandalı futbolcunun sözleşmesinin henüz yenilenmemeiş olmasından dolayı elindeki alternatifleri değerlendireceğini belirtilirken İngiltere'den bazı kulüplerin de oyuncunun menajeriyle temasta olduğu aktarıldı.
TARAFTAR GİTMESİNİ İSTEMİYOR nbsp;
Geldiği günden bu yana hem profesyonelliği hem de oynadığı oyunla tüm kesimlerin beğenisini ve takdirini kazanan Dirk Kuyt özellikle sarı lacivertli taraftarlar tarafından çok seviliyor. Fenerbahçe'de çoğu maçta liderlik vasıflarını kullanarak takımda önemli bir etki yaşatan Hollandalı yıldız taraftarlara göre sözleşmesi en azından bir yıl daha uzatılıp takımda kalmalı. Fenerbahçe Kulübü'nden kendisiyle yeni sözleşme konusunda henüz bir görüşme gerçekleşmemesi ve Hollandalı futbolcu için bir çok Avrupa kulübünün pusuda olması Dirk Kuyt'ın sezon sonunda takımdan ayrılma olasılığını güçlendiriyor. Fenerbahçe yönetiminin Dirk Kuyt hakkında nasıll bir yol izleyeceği merak konusu olurken Avrupa medyası oyuncunun sezon sonunda kulüpten ayrılacağını belirtiyor. Hollandalı yıldız Fenerbahçe formasıyla 2 sezonda 64 maça çıkmış ve 18 gol atma başarısı göstermişti. (Kaynak: Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...