Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları

SPOR Haberleri

Rostov maçında sakatlanan Cardozo, 10 gün sonra takımdan ayrı koşulara başladı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 14 Eylül Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmana milli takım kamplarında olan Onur Recep Kıvrak, Yusuf Erdoğan, Belkalem, Medjani, Constant, Yatabare, Waris, Papadopoulos ile sakatlıkları süren Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz'ın katılmadığı bildirildi. Hafif sakatlıkları bulunan Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'in ise salonda çalıştığı belirtildi.
Bordo-mavili futbolcular, hafif tempolu antrenmanın büyük bölümünde koşu yaptıkları kaydedildi.
-Cardozo, koşulara başladı
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövaşında deplasmanda Rusya'nın Rostov takımıyla oynadığı maçta sakatlanan oyuncusu Oscar Cardozo'nun 10 gün sonra takımdan ayrı koşulara başladığı bildirildi. Rostov maçında sağ arka adalesinde çekme olan ve ligin ilk haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında takımda yer alamayan bordo-mavili futbolcunun Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Rostov maçı öncesi antrenmanda sakatlanarak sağ üst adalesinde kas yaralanması nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Bosingwa'nın da Cardozo ile koşarak saha çalışmalarına başladığı belirtildi. Trabzonspor, yarını izinli geçirecek ve 9 Eylül Salı günü yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...