Kutsi, ikici kez baba oluyor!

Kutsi, ikici kez baba oluyor!

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir evliliği ile yaşadığı sıkıntıları geride bırakan şarkıcı-oyuncu Kutsi, ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

ATV'deki 'Huzur Sokağı'nın yıldızı, şarkıcı Kutsi 8 yıl aşk yaşadığı Sinem Bayraktutar ile 2008'de evlenmişti. 2009'da kızları Ceylin Ada doğmuştu. Kutsi geçen kış rol arkadaşı Feyza Çıpa ile yasak aşk yaşamaya başlayınca evliliği bitme noktasına gelmişti. Sinem Bayraktutar kızıyla Amerika'ya gitmiş, çapkın kocasına rest çekmişti. Kutsi, 'Huzur Sokağı'nın bitmesiyle Feyza Çıpa ile ilişkisine nokta koydu. Çok pişman olduğunu söyleyip Sinem Bayraktutar'dan bir şans daha istedi. Sinem Bayraktutar hamile olduğunu anlayınca eşini affetti. Yeni bir sayfa açtılar. Kutsi dün ailesiyle mutluluk pozları verdi, fotoğrafı da Instagram'dan paylaştı. Sinem Bayraktutar 4 aylık hamile. Bir kız daha geliyor. İkinci kez baba olmaya hazırlanan Kutsi'nin mutluluktan uçtuğu söyleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...