Taksiciyi gasp anı kamerada - İZLE

/ Kaynak: DHA
Taksiciyi gasp anı kamerada - İZLE

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bağcılar'dan müşteri gibi taksiye binen 2 kişi Karaköy'e götürdükleri sürücüyü gasp etti.

Beyoğlu Karaköy'de bir taksici, aracına müşteri gibi binen 2 kişinin gaspına uğradı. Gasp anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

İKİ KİŞİ GASP ETTİ
Olay cuma gecesi meydana geldi. İki kişi, Bağcılar'dan müşteri gibi bindikleri taksiyi Karaköy'de ara sokakta durdurdu.
Arkada oturan kişi, şoförün boğazına bıçak dayadı. Yan koltuğunda oturan kişi ise şoförün cebindeki paraları almaya çalıştı.
Bu sırada arka koltukta oturan kişi, araçtan inerek açık olan camdan sürücüye müdahale etti.

Yan koltuktaki kişi de şoförün ellerini tutmaya çalıştı. Boğuşma sırasında dışardaki kişi aracın kontak anahtarıyla şoförün gömlek cebindeki parasını alıp kaçtı. Yan koltukta oturan kişi de sürücünün cebinden bir miktar para alarak arkadaşının kaçtığı yöne doğru koşarak kamera açısından çıktı.

TAKSİ, ÇEKİCİ İLE GÖTÜRÜLDÜ
Gaspçıların peşinden gitmeyen sürücü aracından inerek cep telefonuyla polisi ve meslektaşlarını aradı.
Bir süre sonra gaspa uğrayan taksicinin arkadaşları olay yerine ulaştı. Ardından da polis ekipleri geldi. Taksici, polislere yaşadığı olayı anlattı. Kontak anahtarı alınan taksi, çağrılan çekiciyle olay yerinden götürüldü. Sağlık durumu iyi olan taksici, polis merkezine götürülerek ifadesine başvuruldu.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...