Asansör kazasında ölen işçiler ailelerine teslim ediliyor

/ Kaynak: AA
Asansör kazasında ölen işçiler ailelerine teslim ediliyor

GÜNDEM Haberleri  / AA

Asansör faciasında ölen 10 işçinin cenazesi otopsi için getirildikleri Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından teslim alınmaya başladı

Şişli'deki şantiyede asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 işçinin cenazeleri, otopsi için getirildikleri Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından teslim alınmaya başladı.İşçilerin cenazelerini teslim almak için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'nun çevresini dolduran yakınlarından bazıları sinir krizi geçirdi.Üç buçuk ay önce Gümüşhane'nin Şiran ilçesinin Konaklı köyünden babası ve ağabeylerinin yanına çalışmaya gelen ve kazada hayatını kaybeden Tahir Kara (25) ve Ferdi Kara'nın (19) Gümüşhane'den gelen anneleri Arzu Kara ise acı haberi Adli Tıp Kurumu önünde öğrendi. Oğullarının öldüğünü öğrenen ve sinir krizi geçiren anne Kara'yı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.
Baba Mithat Kara da "Benim çocuklarımı Allah verdi, Allah aldı, çocuklarımın ölümü için nur yağdı İstanbul'a. Dağlar, taşlar feryat etti, benim çocuklarım şehit oldu" diye konuştu.
Asansör kazasında ölen işçiler ailelerine teslim ediliyor
Aynı şantiyede çalışan ağabey Tamer Kara ise bir kardeşinin askerden geldiğini diğerinin de gideceğini belirerek "Aynı yerde çalışıyorduk, onlar mesaiye kalmışlardı, bir buçuk saat sonra kaza oldu, biz deprem zannettik. Sonra asansörün düştüğünü anladık, hemen kardeşlerimi aradım, açan olmadı, o an onlarında orada olduğunu anladım" dedi.
Asansör kazasında ölen işçiler ailelerine teslim ediliyor
Kazada hayatını kaybeden 10 işçinin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'na gelen yakınlarına teslim ediliyor.
İşçilerden Hıdır Ali Genç Tunceli'de, İsmail Sarıtaş İstanbul Sancaktepe'de, Bilal Bal Giresun'da, Cengiz Bilgi Bursa'da, Murat Usta Giresun'da, Menderes Meşe Sivas'ta, Vahdet Biçer Manisa'da, Cengiz Tatoğlu Zonguldak'ta, Ferdi ve Tahir Kara kardeşler ise memleketleri Gümüşhane'nin Şiran ilçesinin Konaklı köyünde defnedilecek.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...