Tartıştığı kocasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü

/ Kaynak: DHA
Tartıştığı kocasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

21 yaşındaki kadın, bir süredir ayrı yaşadığı eşi 20 yaşındaki Okan Şahin'i anne ve babasına küfrettiği gerekçesiyle kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde barda çalışan 21 yaşındaki Gizem Şahin, bir süredir ayrı yaşadığı eşi 20 yaşındaki Okan Şahin'i anne ve babasına küfrettiği gerekçesiyle kalbinden bıçaklayıp öldürdü.Olay, bu sabaha karşı Kumluca'ya bağlı Mavikent Mahallesi'nde meydana geldi. 1 yıl önce evlenen Okan ve Gizem Şahin çifti, yaz sezonunda Kemer İlçesi'nde çalıştıktan sonra Mavikent'e yerleşti. Sık sık tartışan çift bir süre sonra ayrı yaşamaya başladı. Finike'de bir barda çalışan Gizem Şahin ile işsiz eşi Okan Şahin, dün telefonlaşıp akşam yemeğinde buluştu.
Bir restoranda yemek yiyip geç saatlere kadar içki içen çift, evlerine döndüklerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gizem Şahin, iddiaya göre kendisini döven ve anne babasına küfreden eşini, mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla kalbinden ve kasığından bıçakladı. Gizem Şahin daha sonra jandarmayı arayarak, eşini bıçakladığını söyledi. nbsp;
Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Okan Şahin'in öldüğünü belirledi. Okan Şahin'in cesedi otopsi için Kumluca Devlet Hastanesi'ne götürülürken, Gizem Şahin jandarma tarafından gözaltına alındı.
Gizem Şahin olaya ilişkin ilk ifadesinde eşiyle 1 yıl önce evlendiklerini, bir süre önce de şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşamaya başladıklarını söyledi. Finike'de bir barda çalıştığını belirten Gizem Şahin, "Okan beni bir gün önce aradı, konuşmak istediğini söyledi ve akşam yemeğine davet etti. Ben de daveti kabul ettim. Akşam bir restoranda gecenin ilerleyen saatlerine kadar yemek yiyip eğlendik, birlikte alkol aldık. Saat 03.00 sıralarında eve döndükten kısa süre sonra tekrar tartışmaya başladık" dedi.
Eşinin kendisinden para istediğini, kendisinin de çalışmasını istediğini belirten Gizem Şahin, "Tartışma kavgaya dönüşünce beni dövdü. Daha sonra anne ve babama hakaret ve küfretmeye başlayınca elime geçirdiğim meyve bıçağıyla bıçakladım" diye konuştu.
Gizem Şahin, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kumluca'da kadınlar için cezaevi olmadığı için Gizem Şahin, Antalya'ya gönderildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...