Cami avlusunda bonzai komalık etti

/ Kaynak: DHA
Cami avlusunda bonzai komalık etti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa'da cami avlusunda, 'Bonzai' olarak bilinen sentetik uyuşturucu maddeyi kullanan 32 yaşındaki İhsan Ö. fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Yapılan ihbar üzerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri saat 11.00 sıralarında Kayhan Mahallesi'ndeki Davutpaşa Camii'ne geldi. Restorasyonu devam eden tarihi caminin avlusunda bonzai kullandıktan sonra fenalaştığı belirtilen İhsan Ö., ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Davutpaşa Camii yanındaki işyeri sahipleri uyuşturucu bağımlılarının sürekli bölgeye gelerek çevreye rahatsızlık verdiklerini anlattı. Bilal Bozkurt, şunları anlattı: nbsp;"Adam geldi; 'Ağabey nbsp;rahatsız etmiyorum ya' diyerek cami avlusuna girdi. Bir süre sonra bağırma sesleri gelmeye başladı. Batığımızda yerde yatıyordu. Uyanması için su döktük. Kriz geçirdi, sürekli bağırıyordu, ambulans çağırdık. Neyin nesi anlayamadık. Öldü zannettik. Bonzai kullanmış, kullandığı düzenek de burada. Cami avlusu kamuya açık bir alan. Akşam saatlerinde bu tür vakalar daha çok oluyor. Burası tenhada kaldığı için buraya gelip, uyuşturucu kullanıyorlar. Yazık bu gençlere."
İhsan Ö.'nün hastanede tedavisi devam ederken, polis olayla ilgili soruşturmaya başladı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...