Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manisa'da korkunç kaza, 2 ölü var

/ Kaynak: DHA
Manisa'da korkunç kaza, 2 ölü var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, kontrolden çıkıp önce yön levhası ardından da bariyerlere çarpan hafif ticari araçtaki 2 kişi yaşamını yitirdi.

Bugün saat 13.00 sıralarında İzmir'den Salihli yönüne giden 35 Bülent Dönmez, yönetimindeki 20 AFM 17 plakalı hafif ticari aracın direksiyon kontrolünü Turgutlu girişinde yitirdi. Kontrolden çıkan hafif ticari araç, önce yön levhası ardından da bariyere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle açık olan sol ön camdan 2 metrelik şarampole fırlayan araç sürücüsü Dönmez, olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilde sıkışan ve üzerinden kimliğini belirtir bir belge çıkmayan diğer bir erkek ise itfaiye ekipleri tarafından ağır yaralı olarak kurtarılıp, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alarak gözyaşlarına boğulan Dönmez'in yakınları knedisinin yola yalnız çıktığını, kazada yaşamını yitiren diğer kişiyi tanımadıklarını söyledi. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, ölen diğer kişinin kimliğinin tespitine çalışıldığını bildirdi. Kaza nedeniyle 1 saat süreyle tek şertten verilen yolda trafik, aracın kaldırılmasını ardından normal seyrine döndü.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...