Beşiktaş'tan Rıza'ya artık su bile yok!

Beşiktaş'tan Rıza'ya artık su bile yok!

SPOR Haberleri

Siyah beyazlı kulübün genç kalecisi Günay, kiralık gittiği Mersin İY'de hocası Rıza Çalımbay'la anlaşamayınca geri geldi.

Bu duruma çok kızan Beşiktaş yönetimi, Çalımbay'ın çalıştırdığı takımlara bir daha hiçbir şekilde futbolcu vermeme kararı aldı. Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon Adanaspor'a kiraladığı ve çok başarılı bir performans sergileyen kalecisi Günay Güvenç, ligin daha ikinci haftasında yuvaya geri döndü. Mersin İdmanyurdu'nun uzun süre takip ettiği birinci kaleci olarak oynatmak istediği için kiraladığı Günay ile teknik direktör Rıza Çalımbay arasında yaşanan anlaşmazlıktan dolayı genç kaleci geriye geldi. Mersin İdmanyurdu yönetimi ve teknik heyetten oynatma sözü aldığı için Günay'ı başka takımlara vermeyen Beşiktaş yönetiminin ise bu yaşananlara çok kızdığı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimin, sürekli Beşiktaş'tan genç futbolcuları kiralamak isteyen Rıza Çalımbay'a, hangi takımı çalıştırırsa çalıştırsın bir daha futbolcu vermeyeceği iddia nbsp;edildi. nbsp;Günay Güvenç, Mersin İdmanyurdu yönetiminin Bulgar kaleci Mihaylov ile anlaşmasından sonra sözleşmesini feshederek Beşiktaş'a döndü. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...