Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta Sosa seferberliği!

Beşiktaş'ta Sosa seferberliği!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın son transferi Jose Sosa'nın Çaykur Rizaspor maçına kadar fiziki olarak hazır hale gelmesi için teknik ekip yoğun çaba sarf ediyor.

Beşiktaş'ta Veli, Necip ve Oğuzahan'ın sakatlıkları sonrası teknik direktör Slaven Bilic, son transfer Sosa'yı ligin ikinci haftasında ilk 11'de sahaya sürmeyi düşünüyor. Ancak Arjantinli futbolcunun fiziki olarak hazır olmaması, teknik heyetin planlarını bozabilir. nbsp;


Metalist Kharkiv'de yaz döneminde yoğun bir antrenman programına tabii tutulmayan Sosa, takım arkadaşlarından fiziki olarak geride bulunuyor. Siyah Beyazlı takımın A2 takımı ile yaptığı maça ilk 11'de başlasa da, Arjantinli futbolcunun tam hazır olmadığı öğrenildi. nbsp;


Önümüzdeki hafta boyunca özel prorgram doğrultusunda çalışacak olan Sosa'nın maç gününe kadar daha iyi hale gelmesi amaçlanıyor. Sosa'nın performansını yükseltmesi halinde Bilic, Çaykur Rizespor karşısında orta sahada Atiba ile birlikte Sosa'ya şans verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...