Diego Ribas hazır ama...

Diego Ribas hazır ama...

SPOR Haberleri

Trabzonspor maçı öncesinde sakatlığını tamamen atlatan Fenerbahçeli futbolcu, İsmail Kartal'dan forma bekliyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas, Trabzonspor maçıyla birlikte ilk deplasmanını yaşayacak. Yıldız oyuncu sakatlığını tamamen atlattı ve karşılaşma öncesinde hazır duruma geldi.


Diego'nun hazır hale gelmesiyle birlikte Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Brezilyalı oyuncuyu ilk 11'e sokmanın planlarını yapıyor. İsmail Kartal'ı düşündüren konu ise yabancı kontenjanı... Kazanan sistemi bozmak istemeyen İsmail Kartal, son maçta olduğu gibi Emenike ile Diego arasında bir tercih yapabilir.


Fenerbahçe'nin bu sezon yaptığı tek transfer olan Diego, hazırlık kampı sonrasında bir sakatlık yaşamış; Chelsea, Beşiktaş, Olimpiakos ve Roma ile oynanan hazırlık maçlarında sahada olamamıştı. Tedavi sürecini atlatan Diego, henüz hazır olmaması nedeniyle Karabükspor maçının son yarım saatinde Emenike'nin yerine oyuna dahil olmuştu. Diego'nun hazır hale gelmesinin, sistemde köklü bir değişikliğe neden olması ise beklenmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...