Davutoğlu'ndan "asansör faciası" açıklaması

Davutoğlu'ndan "asansör faciası" açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Mecidiyeköy'deki inşaat şantiyesinde yaşanan asansör faciası hakkında açıklamada bulundu.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları

Allah sabır versin. Çok acı. Hem adli hem idari soruşturma başlatılmıştır. Her türlü soruşturma en detaylı şekilde yapılacak. Bir daha böyle bir olay yaşanmaması için her türlü tedbiri alırız.

Sayın Bakanımıza da G20 zirvesi ziyaretini iptal etmesi talimatını verdim. Bu olayla ilgil hiçbir husus karanlıkta kalmayacak. Gün boyu da takip edeceğim. Yarın bakanlar kurulundan detaylı olarak değerlendireceğiz. Yarın iş güvenliği konusunda alınması gereken tedbirleri de ele alacağız. Eğer yasada bütün hususlar gözönüne alınmışsa buna rağmen bu olay olmuşsa da gereken tedbirleri alacağız. Gereken her türlü tedbiri almak konusunda bir an bile tereddüt etmeyeceğiz. Aileleriyle de ilgili gereken tedbirleri alacağız. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Denetimler konusunda eksiklik olduğu yönünden araştırmalar sürüyor.

Bu inşaatı yürüten firmanın da mutlaka alacağı tedbirler vardır. Dünayda iş güvenliği nasıl sağlanıyorsa biz de bunu yapmak için her türlü çalışmayı yürütürüz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...