Pazarcı kadınlardan bıçaklı kavga!

Pazarcı kadınlardan bıçaklı kavga!

YAŞAM Haberleri

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde pazarcı Aysel G., tartıştığı 3 kadına bıçakla saldırdı.

Çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilip elinden bıçağı alınan Aysel G., eşi Hayrettin G. ve polisin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.
Olay, Altınordu İlçesi'ne bağlı Düz Mahalle'deki halk pazarında meydana geldi. Pazarcı, evli ve 1 çocuk annesi Aysel G., bilinmeyen bir nedenle diğer pazarcı kadınlarla tartıştı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Aysel G. tartışmanın büyümesi ardından üzerinde taşıdığı bıçakla 3 kadına saldırdı.

Aysel G., çevredekilerin araya girmesi ile güçlükle yatıştırılmaya çalışırken, saldırıya uğrayan ve yara almayan 1 kadın da korku dolu gözlerle polisin gelmesini bekledi. Çevrede bulunanlardan bir kişi kadının elindeki bıçağı güçlükle aldı. Gelen polisler, Aysel G.'ye ait bıçağı bu kişiden aldı. Polis ekipleri Aysel G.'yi sakinleştiremeyince 112 ambulans çağırıldı. Ancak, sağlık ekipleri de saldırgan kadını ikna edemedi. Aysel G'nin eşi Hayrettin G. küçük oğluyla pazar yerine gelerek eşini hastaneye gitmesi için ikna etti. Aysel G. daha sonra polis gözetiminde Ordu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...