Kosova Milli Takımı tarihinin ilk galibiyetini aldı

/ Kaynak: DHA
Kosova Milli Takımı tarihinin ilk galibiyetini aldı

SPOR Haberleri  / DHA

Kosova Milli Futbol Takımı, Umman ile başkent Priştine'de oynadığı dostluk maçını 1-0 kazanarak tarihindeki ilk galibiyetini aldı.

FIFA'nın, milli takım ve kulüp takımları bazında özel maç oynama izni verdiği Kosova Milli Takımı, Kosova'nın başkenti Priştine'de Umman Milli Takımı'nı ağırladı.

Bayram havası içinde geçen karşılaşmanın 84. dakikasında İmran Bunjaku'dan gelen penaltı golü, Kosova Milli Takımı'nın uluslararası düzeydeki ilk galibiyetini kazandırmış oldu.

Kosova Milli Futbol Takımı'nın bu tarihi başarısı stat içi ve dışında coşkuyla kutlandı. Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga ve Başbakan Haşim Taçi de, bu tarihi galibiyetten ötürü oyunculara tebrik mesajı gönderdiler.

Bu arada maç öncesi Kosova bayrağının renklerinden oluşan havai fişekler atılırken, her iki takımın futbolcuları da sahaya FIFA bayrağını taşıyarak çıktı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...