Torunlar GYO'nun 4 yöneticisi ifadeye çağrıldı!

Torunlar GYO'nun 4 yöneticisi ifadeye çağrıldı!

GÜNDEM Haberleri

Torunlar İnşaat şantiyesinde meydana gelen ve 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili olarak savcılık 4 kişiyi ifadeye çağırdı.

Mecidiyeköy'de eski Ali Sami Yen stadyumunu arazisinde yapılan rezidans inşaatında 10 işçinin ölümü ile sonuçlanan asansör faciasının ardından şantiye sorumlusu 8 kişi gözaltına alınmıştı. Şişli Polis Merkezi'ne getirilen zanlılar buradaki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Karakoldan çıkan zanlılar herhangi bir açıklama yapmadı.

4 YÖNETİCİ İFADEYE ÇAĞRILDI

Torunlar İnşaat şantiyesinde meydana gelen ve 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili olarak savcılık 4 kişiyi ifadeye çağrıldı. İfadeye çağrılan isimlerin Torunlar GYO'nun 4 yöneticisi olduğu öğrenildi.

TMMOB'dan açıklama

TMMOB Türkiye Makina Mühendisler Odası İstanbul Şubesi, Torunlar İnşaat şantiyesinde meydana gelen ve 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazası hakkında yazılı bir açıklama yaptı. TMMMOB, asansörün son kontrolünün 30 Mayıs'ta yapıldığını, ancak bu kontrolün 30 Ağustos'a kadar geçerli olduğunu ve bu tarihten sonra bir kontrol yapılmadığını belirtti. Açıklamada kazanın hangi sebepten kaynaklı olduğuna dair incelemenin Oda teknik heyeti tarafından yapıldığı ifade edildi.

DHA/İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...