Paylaşımları rekor kırıyor

/ Kaynak: İHA
Paylaşımları rekor kırıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Mecidiyeköy'deki rezidans inşaatındaki asansör faciasında hayatını kaybeden Sivaslı Menderes Meşe'nin paylaşımları rekor kırıyor.

İstanbul Mecidiyeköy'de rezidans inşaatı sırasında 32'nci kattan yük asansörünün yere çakılması sonucu hayatını kaybeden 10 işçiden Sivaslı olan Menderes Meşe'nin (23) sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, paylaşım rekoru kırıyor.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde yaşayan ve kardeşinin düğününü yapmak için çalışmaya gittiği İstanbul'da, rezidans inşaatında işe giren Menderes Meşe, dün akşam meydana gelen asansör kazasında yaşamını yitiren 10 işçiden biri oldu.

23 yaşındaki Meşe'nin sosyal medya hesabından ekmek kavgası ile ilgili yaptığı paylaşımlar ise, paylaşım rekoru kırıyor. 30 Temmuz günü kendine ait sosyal medya hesabından genç işçi, yazar Banu Avar'a ait şu cümleleri yazdı: "Bu ekmek kavgası sürerken, biraz rahatlamak kimin ne yemek yapıp nasıl azarlandığını izlemek, bol bol dedikodu dinlemek dertlerden bizi biraz olsun uzaklaştırmaz. Ya da hangi kutudan kaç para çıkacağını kimin hayatının kurtulacağını, hangi emekli amcanın nasıl bir mal varlığıyla evlenme programına girmesi ve onunla dalga geçmek, beynimizdeki uğultuya son vermez. Bunlar değilse kederli bir aile, köşklerde yaşanan ihtiraslar, çiftlikteki hanım ağanın hayatı, mafyanın ve hırsız tayfasının cazibesi, zengin mutsuz aile yada boks maçı, kanlı gerilim filmi ve gece biter. Sabah size gösterilmeyen haberlerde Rusya'nın çevre ülkelerle savunma anlaşmaları, meclisin çıkardığı yasa ve değişiklikler, dosyası kapatılan faili meçhuller, arka kapıdan salınan hırsızlar. Sabah olduğuna göre günaydın"

İşçi Meşe 15 Nisan günü ise sosyal medyadan "Telefonumun modelini görünce pinti diye dalga geçen insanlar sokaklarda yaşayan insanları görmüyorlar herhalde" mesajını paylaştı

Menderes Meşe'nin cenazesi öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gemerek'e bağlı Sızır beldesi Eşikli köyünde toprağa verilecek.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...