Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zonguldak Alaplı'da ambulans kazası: 5 yaralı

/ Kaynak: İHA
Zonguldak Alaplı'da ambulans kazası: 5 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'ın Alaplı'da hasta getiren ambulans, yayaya çarptı. Onu takip eden otomobil ambulansa çarptı. Kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alaplı Aliağa köyünde rahatsızlanan Hasan Özdemir (70) isimli hastayı Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne getiren Murat Sirem (30) idaresindeki 112 ambulansı, Kışla kavşağına geldiğinde aniden önüne çıkan İbrahim Budak'a (30) çarptı.

Kaza nedeniyle duran ambulansa bu sefer de arkasından onu takip eden Recep Özdemir (32) idaresindeki 60 HD 080 plakalı otomobil çarptı. Kazada ambulansın çarptığı İbrahim Budak ile ambulansa çarpan otomobilin içerisindeki Sezai (52), Şaziye (54), Ülkiye Kaya (36) ve Elanur Özdemir (9) yaralandı. 112 ambulansının çarptığı İbrahim Budak özel hastaneye diğer 4 yaralı ise Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yaralanan İbrahim Budak ile Şaziye Kaya'nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza yapan ambulansta küçük çaplı hasar meydana gelirken, ambulansa çarpıp kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekici vasıtası ile yoldan kaldırıldı.
Polis, ambulans ve otomobil sürücüsünü ifadelerini almak için Gülüç Polis Karakolu'na götürürken, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...