'Siyaset sevdası babadan miras kaldı'

'Siyaset sevdası babadan miras kaldı'

GÜNDEM Haberleri

Siyasetteki serüvenini anlatan Çavuşoğlu: 'Siyaset sevdası babadan geçti, millete, halka hizmet etme anlayışıyla büyüdük' dedi.

Bakan olduktan sonra ilk defa geldiği memleketi Antalya'da hemşehrileri tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, baba ocağında ailesini ziyaret etti. Siyasetteki serüvenini anlatan Çavuşoğlu, "Babam, o dönem DYP'den belde belediye başkanıydı. 'Oğlum, biz bu partilerde siyaset yapıyoruz ama Türkiye'nin durumu ortada. Bu ülkeyi kurtaracak kişi Recep Tayyip Erdoğan. Ona yardım et ve onun yanından ayrılma' dedi. Onun desteğiyle kurucu üye oldum" dedi. Babasını tecrübeli siyaset adamı olarak nitelendiren Çavuşoğlu, "Çocukluğumuzda Allah'ın her günü gecenin 2'sinde, 3'ünde, 4'ünde kapı çalardı. Kızı kaçan da bizi bulurdu, çocuğu hastalanan da... Siyaset sevdası babadan geçti, millete, halka hizmet etme anlayışıyla büyüdük" dedi. nbsp;

PEHLİVANLARLA HATIRA...
Bakan Çavuşoğlu, Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri meydanına başcazgırın karşılamasıyla girdi, beraberindekilerle birlikte pehlivanlarla fotoğraf çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...