Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Mavi bayrak' yayılıyor, turist sayısı artıyor

'Mavi bayrak' yayılıyor, turist sayısı artıyor

Ekonomi Haberleri

Muğla'nın plajlarında, her yıl daha fazla mavi bayrak dalgalanıyor, bölgeye gelen yerli ve yabancı turist sayısında da buna paralel artış sağlanıyor.

Turizm çeşitliliği, kültürel varlıkları, muhteşem doğasıyla misafirlere unutulmaz bir tatil imkânı sunan Muğla'nın plajlarında, her yıl daha fazla mavi bayrak dalgalanıyor, bölgeye gelen yerli ve yabancı turist sayısında da buna paralel artış sağlanıyor. Antalya'nın ardından 102 plaj ve 7 marinayla en fazla mavi bayrak ödülü alan Muğla, turistlerin güvenle denize girmesini sağlıyor. Muğla Kültür Turizm Müdürü Veli Çelik, "25 ağustos itibariyle 2 milyon 400 bine yakın yabancı misafirimiz, 2 havaalanı ve 9 deniz hudut kapısından giriş yaptı. Geçen yıla oranla ziyaretçi sayısında yüzde 4 artış var. Turistler mavi bayraklı plajları tercih ediyor. Buralarda güvenle denize girebiliyor. Mavi bayrak, plajları paylaşan insanlarla sözleşme anlamı taşıyor. Bunun sayısı arttıkça, gelen turist sayısı da yükseliyor" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...