Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den bu illere kritik uyarı

Meteoroloji'den bu illere kritik uyarı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da sabah saatlerinde aniden yağmur bastırdı. Yollarda gölcükler oluştu. Sabah işlerine gitmek isteyen vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı.

Yağıştan dolayı yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. nbsp;İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle kritik noktalarda tedbirlerini aldığını, muhtemel sorunlara karşı çalışmaların AKOM'dan yönetileceğini duyurdu. nbsp;Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın doğusu (Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve İstanbul), Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Sinop, Samsun, Eskişehir, Çankırı, Ankara'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (20-50 mm) olması bekleniyor. nbsp;


HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Marmara'nın doğusu (Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve İstanbul), Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Sinop, Samsun, Eskişehir, Çankırı, Ankara'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (20-50 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu ile Tekirdağ ve Kırklareli çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın doğusunda (Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve İstanbul) kuvvetli olması bekleniyor.
EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Osmaniye ile Adana'nın kuzeyinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. nbsp;
İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, Aksaray, Niğde ve Karaman dışında bölge yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Eskişehir, Çankırı ile Ankara'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. nbsp;
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra iç kesimleri ile Sinop çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Samsun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. nbsp;
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
DENİZLERDE HAVA: Fırtına beklenmiyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...