Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mega Holdings ile gelen kolaylık

Mega Holdings ile gelen kolaylık

Ekonomi Haberleri

Mega Holdings insanlara kendi websitelerini oluşturma konusunda hızlı, ucuz ve kolay bir yol sunmaktadır..

Öncelikle lütfen bizimle şirketinizin geçmişinden biraz bahsedin. Bu atılım ne zaman başladı?
Bu atılım 1999 yılında şirketin kurucusu ve sahibi olan Michael Cheng'in internet üzerinden hosting hizmeti sunmak için Hong Kong'da şirketi kurmasıyla başladı.
Peki kurucunuzu başlaması konusunda motive eden şey neydi?
Zaten kazançlı bir ticaret sistemine olan bakış açısı ve girişimcilik mantığına sahip multi milyoner bir yatırımcı olarak Cheng, klasik ticaret sisteminin yerini daha samimi, yakın ve etkili olan doğrudan satışa verdiğini gördü. O zamanlar çok katlı pazarlama ve internet sektörü henüz gençti. Hızlı değişen iş senaryoları ve çok katlı pazarlamanın küresel anlamda olağanüstü derecede büyüme potansiyelini öngördü. Çok katlı pazarlama modelinden faydalanan internet sektöründe sınırsız iş fırsatları ve küresel ulaşımı gözünün önüne getirdi, hem de sadece iş sahipleri için değil, aynı zamanda bağımsız iş temsilcileri için.
Nasıl bir ürün ve hizmet yelpazesi sunuyorsunuz?
Odağımız daima internet ve online ürünler oldu. Biz profesyonel müşterilerimize kendi başlarına benzersiz bir isimle kendi internet sitelerini oluşturma konusunda yardım etmek için, sınırsız depolama, e-posta ve indirme hizmetlerini barındıran bir yıllık website servisi sunuyoruz. Vermiş olduğumuz eğitimler ile dileyen herkes bir websitesi tasarlayabilir. nbsp;
Peki bu yeni başlayan bir distribütör için ne kadar kolay?
Son derece kolay. Sadece mevcut Mega Holdings müşterilerinden birine ulaşmanız yeterlidir. Son derece makul bir ücret olan 250$ karşılığında bir yıllık bir hosting servisi satın alın. Vereceğimiz eğitimlerle ve basit birkaç adımla kendi sitenizi oluşturabilir, dilediğiniz gibi ürününüzü kullanmaya başlayabilirsiniz. nbsp;
Sadece beş cümleyle komisyon planınızı nasıl açıklayabilirsiniz?
Referans ve grup komisyonları bağımsız distribütörlere onların satışları karşılığında ödenir. nbsp;Ödeme planımız online çok katlı pazarlama şirketleri arasındaki en yüksek komisyonu sunmaktadır. Komisyonlar günlük yatar. Geliriniz sizin çabanız ve satışlarınızın sonucudur. Ne zaman başladıkları önemli olmadan tüm distribütörler kazanç anlamında eşit şansa sahiptir.
Sizi diğer doğrudan satış şirketlerinden ayıran unsur nedir?
Genelde çok katlı pazarlama şirketlerindeki ürünler gençlerin daha az ilgisini çekmektedir. Ancak bizim ürünümüz olan website tasarım ve hosting servisi, tüm yaştan insanların ilgisini çekmektedir. Ürünün günümüz genç kesimi üzerinde ciddi bir çekim gücü var. İnternet ve websiteleri çağındayız. Herkes siberalemde benzersiz bir isimle kişisel bir websitesi gibi bir eve sahip olmak istiyor. Ürünümüzün nüfuzu çok yüksek ve birkaç adımla çok ciddi derecede artabilmektedir. Bu sizi siberaleme ve geleceğe götüren bir ürün. Şirket olarak internet sektöründe 14 yılı aşkın bir tecrübemiz var. Müşterilerimizle ortaklığımız olan komisyon planımızdaki sürdürülebilirlik ve ve esneklik ile gurur duyuyoruz. Çünkü çok katlı pazarlama sektöründe çok iyi bilinir ki sürdürülebilirlik daima bir sorun olmuştur.
Hong Kong dışında başka hangi ülke ve şehirlerde temsilcilikleriniz bulunmakta?
Şu anda Almanya, Türkiye ve Malezya'da temsilciliklerimiz bulunmakta. Almanya'daki temsilciliğimizi henüz yeni açtık. Bu ofis Avrupa Birliği'nde bulunan 27 ülkeye hizmet sağlayacak. Bunlara ek olarak çeşitli ülkelerde yeni temsilcilikler açma çalışmalarımız devam etmektedir.
Müşterileriniz ürününüzü kullanarak ne gibi faydalar sağlamakta?
Daha önce de belirttiğim gibi, internet çağındayız. Nasıl bir websitesi kurulur ve sahip olunur, bunun gibi konular büyüyen internet çağında temel gereklilikler haline gelmekte. Edinilen yetenekler ileride kişilere iş bulma konusunda güvence sağlamaktadır. Kişisel bir website kullanıcının kişiliğini ve bireysel bilgilerini projelendirebileceği bir şekilde kullanılabilir. Düşünce, bilgi paylaşımı gibi kamu yararına faydalı alanlarda yer alabilir. Herhangi nbsp;bir konu üzerinde arkadaşlar, aile ve okuyucular arasında iletişim aracı olabilir. Ticari bir website ürün ve hizmetlerin sunulması, teşviği ve satılması konusunda kullanılabilir. Ürünümüzü kullanmak web tasarım konusunda önceden teknik bilgi veya eğitim gerektirmez. Basit ve kolay. Size diğer üretken iletişim aktiviteleri için zaman sağlar.
Fiyat aralığınız nedir ve bunlar üyeler için kolayca ulaşılabilir nitelikte midir?
Online ürün paketimiz bir yıllık hosting hizmeti ve bağımsız distribütör olma hakkı üzerinden 250$ olarak fiyatlandırılmıştır. Bu fiyat toplumun her kesimi tarafından ulaşılabilir bir miktardır. Ürünümüzü satın almak için, sadece size referans olacak mevcut bir Mega Holdings ürün kullanıcısına ihtiyacınız vardır. Bu kişi size ürünü almanız konusunda yardımcı olacaktır.
Peki Mega Holdings'in gelecekteki vizyonu nedir?
Vizyonumuz basit bir şekilde tasarlanabilen ve profesyonel bir şekilde geliştirilebilen online bir ürünü uluslararası network marketing sektöründe mevcut kılmak ve çok katlı eğitim ile bağımsız distribütörlük sürecinde gençleri güçlendirmek ve yetiştirmektir. Bu yüksek rekabet gücüne sahip bir komisyon planı ve dünya çapında basit geri ödeme sistemiyle başarılı olabilir. Biz sadece bir ürün satmaktan çok daha fazlasıyız.
Mega Holdings'in bağımsız bir distribütörü olmanın avantajları nelerdir?
Satışlardan gelir elde etmenin dışında, pazarlama sektörünün insanlara faydası çok fazladır. Eğitim süreci, yetiştirme, yol boyunca karşılaşacağınız mücadele ve onları aşabilme, networking, üst ve alt kollarla, cross ekiplerle ve potansiyel müşterilerle görüşmeler, ürünler ve şirket size ileride hayat boyunca işinize yarayacak en iyi kişisel gelişim imkanını sunar. Tekrar söylüyorum, biz sadece bir ürün satmaktan çok daha fazlasıyız.
Mega Holdings'in iş stratejisi nedir?
Bizler müşterilerimize kendi becerilerini nbsp;kullanıp satışlardan komisyon kazanmaları için gerekli online sistem platformunu ve desteği sağlıyoruz. Tüm distribütörler işe katılım zamanı fark etmeksizin eşit kazanç şansına sahiptir. Daha geç girenlerin erken girenlere nazaran daha fazla kazandığı çok nadir görülmüş bir şey değildir. Kesinlikle bir ayrımcılık yoktur. nbsp;
Mega Holdings'in sicili hakkında bilgi verir misiniz?
Mega Holdings % 100 uluslararası online ürün şirketidir. 14 yılı aşkın bir online iş tecrübesine sahiptir. Bu şirketin güvenilirlik, sürdürülebilirlik ve şirketin yönetimindeki gücün ispatıdır. Dünya çapında da 100'den fazla ülkede müşteriye sahiptir. Ayrıca çok katlı pazarlama şirketlerini inceleyen ve her yıl denetleyen Amerika'nın en önemli doğrudan satış derneklerinden biri olan MLMIA'nın kurumsal üyesidir.
Mega Holdings nasıl bir kurumsal sosyal sorumluluğa sahip?
Davranış etiği standartlarımızın yanında, şu anda devam eden ve daha az gelişmiş ve çatışma bölgelerinde açlığa maruz kalmış insanlara yönelik bir çalışmamız var. Müşterilerimizin yaptığı her 1$ karşılığında Mega Holdings de 1$ bağışta bulunmaktadır. Toplanan bağışlar periyodik olarak Birleşmiş Milletler sponsorluğundaki Dünya Gıda Programı (WFP) aracılığıyla Suriye, Mali, Kongo, Güney Sudan gibi dünyanın birçok bölgesine aç çocukları beslemek için gönderilmektedir.
Son olarak ne söylemek istersiniz?
Bir websitesi tasarlamak oldukça basittir ve tüm ihtiyacınız olan yazı yazma kabiliyeti ve kendinizi ifade etme konusunda istektir. Mega Holdings insanlara kendi websitelerini oluşturma konusunda hızlı, ucuz ve kolay bir yol sunmaktadır. nbsp;
ENES OLGUN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...