3 milyon kişinin hayatına dokundu

3 milyon kişinin hayatına dokundu

Ekonomi Haberleri

'Türkiye Vodafone Vakfı çatısı altında bugüne kadar 15 milyon TL sosyal yatırım yaptık ve 3 milyonu aşkın vatandaşımızın hayatına dokunduk.'

Birleşmiş Milletler Türkiye Mukim Koordinatörü Kamal Malhotra, Türkiye Vodafone Vakfı çatısı altında Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle yürütülen sosyal sorumluluk projelerinin yeni dönem hedeflerini görüşmek üzere Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ile bir araya geldi. İstanbul'da gerçekleşen görüşmede, Vodafone Türkiye'nin Dijital Dönüşüm Hareketi kapsamında hayata geçirilen sosyal yatırımlar ve gelecek hedefleri konuşuldu. Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt Türkiye Vodafone Vakfı çatısı altında 2007 yılından bu yana Türk toplumunun gelişmesine ve hayat kalitesinin artırılmasına yönelik faaliyetlerde bulunduklarını, bu çalışmalardan başarılı sonuçlar alınmasında UNDP ile kurulan güçlü iş birliğinin önemli payı olduğunu ifade etti. Öğüt, "Vodafone Türkiye olarak, ülkemizin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda, dünya genelindeki 27 Vodafone Vakfı'ndan biri olan Türkiye Vodafone Vakfı çatısı altında bugüne kadar 15 milyon TL sosyal yatırım yaptık ve 3 milyonu aşkın vatandaşımızın hayatına dokunduk. UNDP iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz Düşler Akademisi ve Uluslararası Girişimcilik Merkezi gibi projelerde önemli mesafeler kat ettik. Kaş'taki merkezle birlikte "Düşler Akademisi" projesine toplam 3 milyon TL yatırım yaptık. Proje kapsamında 2500 kişiye ulaştık" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...