Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantep'te PKK'lılar polise saldırdı

/ Kaynak: DHA
Gaziantep'te PKK'lılar polise saldırdı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Gaziantep'te, polise molotof kokteyli ve havai fişekle saldıran PKK sempatizanı grup, polisin biber gazlı müdahalesinin ardından dağıldı.

Havanın kararması ile Vatan Mahallesi'nde toplanan ve yüzlerini poşu ve maskelerle gizleyen grup PKK ve elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atarak gösteri yapmaya başladı.


Ara sokaklarda çöp konteynırlarını devirerek barikat oluşturan grubun, gösterisinin ihbar edilmesiyle mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.


Polisin gelmesinin ardından dağılmaları yönünde yapılan uyarıya grupta bulunanlar molotof, havai fişek ve taşlarla karşılık verdi. Polisler de bunun üzerine grupta bulunanlara basınçlı su ve biber gazıyla müdahale etti.


Polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara dağılan grup, bir süre sonra karanlıktan da yararlanarak izini kaybettirdi.


Sokaklarda oluşturulan barikatlar kaldırılırken, polis yasa dışı gösteri yapılan bölgede zırhlı araçlarla önlemini artırdı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...