Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor Fenerbahçe'yi bekliyor

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor Fenerbahçe'yi bekliyor

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor, 875 günlük derbi hasretini dindirmek için ezeli rakibi Fenerbahçe'yi bekliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon'da oynanacak olan müsabakaya günler kalsa da, bordo-mavililer haftalar öncesinden kitlendiği maçın geleceği günü iple çekiyor. Karadeniz ekibi 'üç büyükler' olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı 17 maçtır galibiyet elde edemiyor. Yeni sezonda şampiyonluk hesapları yaparak köklü bir değişime giden Trabzonspor, son yılların en yoğun transfer dönemini yaşadı. Değişime teknik ekiple başlayan bordo-mavililer, kademeli olarak elindeki futbolcu kadrosunda da değişime gitti. Yapılan çalışmaların karşılığını ilk etapta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde oynayacağı maçta devirerek almak isteyen Trabzonspor, üç büyüklere karşı 875 günlük hasretini de bu maçta dindirmek istiyor.


Bordo-mavililer, İstanbul'un üç büyüklerine karşı en son galibiyetini 21 Nisan 2012'de Süper Final maçında Beşiktaş'ı kendi evinde 1-0 yenerek aldı. Karadeniz ekibi, daha sonra söz konusu takımlara karşı oynadığı maçlarda galibiyet yüzü göremedi. 'Üç Büyükler' ile 16 lig, 1 de Türkiye Kupası finali olmak üzere 17 maç yapan bordo-mavililer, 9 mağlubiyet ve 8 beraberlik aldı. Trabzonspor, söz konusu dönemde Fenerbahçe ile 5'i lig, 1'i Türkiye kupası finali olmak üzere 6 karşılaşma oynadı. Bordo-mavililer, bu karşılaşmalarda 1'i hükmen olmak üzere 4 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Karadeniz ekibi, 6 karşılaşmada sadece 1 gol kaydetti.


HALİLHODZİC TAKIMI GERİLİMDEN UZAK TUTMAYA ÇALIŞIYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçların yüksek atmosferde geçtiğini en iyi bilen teknik adamların başında geliyor. Bordo-mavili takımı çalıştırdığı önceki dönemde de sarı-lacivertli takıma karşı 1 yenilgi ve 1 beraberlik alan Boşnak teknik adam, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi yaşanan gerilimlerin Trabzonspor'a zarar verdiğini düşünen isimlerin başında geliyor. Bu yüzden takımı Fenerbahçe derbilerinde oluşan havadan ve gerilimden uzak tutmaya çalışan Halilhodzic, sakin ve akıllı hareket etmeleri halinde sonucun kendileri lehine olumlu yansıyacağını düşünüyor.


TRABZONSPOR İZİNLİ
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor, günü izinli olarak geçirecek. Milli oyuncularından yoksun şekilde zorlu müsabakaya yoğun tempoda hazırlanan bordo-mavililerde Boşnak teknik adam takıma 1 gün izin verdi.


FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabakanın bilet yüklemelerine bugün başlanacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şu şekilde:


Kale Arkası: 40 TL


Maraton: 60 TL


Kapalı Kenar: 100 TL


Kapalı Orta: 120 TL


VIP: 200 TL


VIP Özel A-B: Bin TL


VIP Özel C-D-E-F-G-H-I: 500 TL


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...