Beşiktaş'ta sakatların sayısının artması Bilic'i harekete geçirdi

Beşiktaş'ta sakatların sayısının artması Bilic'i harekete geçirdi

SPOR Haberleri

Hırvat çalıştırıcı siyah-beyazlı futbolcuları uyarırken "Risk taşıyan pozisyonlardan uzak durun" dedi

Sezona erken başlayan Beşiktaş'ta peş peşe yaşanan sakatlıklar Teknik Direktör Slaven Bilic'in canını sıktı. Kampta herhangi bir sakatlık sorunuyla karşılaşmayan ve yeni sezona umutlu başlayan siyah-beyazlılarda 5 resmi karşılaşmanın ardından gelen kötü haberler Hırvat teknik adamı tedirgin etti. Geçen yıl kas sakatlıklarıyla boğuşan ve bazı maçlarda kadro kurmakta güçlük çeken Bilic; kamp dönemindeki performanslarıyla dikkat çeken Atiba, Demba Ba, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Oğuzhan, Tolga ve Necip gibi isimlerin sakatlanmasının sebebinin araştırılmasını istedi. Sakatlıklar sebebiyle Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına Tolga ve Demba Ba'dan eksik çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, oyuncularını antrenmanlarda dikkatli olmaları ve sakatlık riski olan pozisyonlara girmemeleri konusunda uyardı. Tecrübeli teknik adamın sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Oğuzhan'ın ardından diğer futbolcularının durumundan endişe ettiği öğrenildi.

3 oyuncu yetişiyor

Bu arada sakatlıkları devam eden Demba Ba, Necip ve Veli'nin sağlık durumlarıyla ilgili sağlık ekibinden sürekli bilgi alan Bilic, Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık'tan gelen haberler üzerine rahatladı. Karanlık'ın bireysel antrenmanlara başlayan üç futbolcunun Çaykur Rizespor maçına kadar hazır hale gelmesini beklediği ifade edildi.
HÜSEYİN?EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...