Malatya'da esrarengiz cinayet!

/ Kaynak: DHA
Malatya'da esrarengiz cinayet!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Malatya'da otomobiliyle annesine giden Aziz Dadaş, yol kenarından açılan ateşle vurulunca sulama kanalına uçtu. Hastaneye kaldırılan Dadaş, kurtarılamadı.

Olay dün gece yarısı merkez Battalgazi İlçesi'nde meydana geldi. Polis olan kardeşinin düğünü için İzmir'den geçen cuma memleketi Malatya'ya gelen Aziz Dadaş, dün gece yapılan düğünden sonra otomobiliyle annesinin evine gitmek üzere yola çıktı. Otomobil seyir halindeyken, yol kenarında bekleyen kimliği belirlenemeyen biri kişi, sürücü Aziz Dadaş'a tabancayla ateş etti. nbsp;


Vurulup yaralanan Dadaş, direksiyon kontrolünü yitirince otomobil, korkulukları kırarak sulama kanalına uçtu. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, 112 sağlık ve itfaiye ekipleri geldi, Dadaş'ı sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Güçlükle çıkarılan Aziz Dadaş, daha sonra ambulansla ilk olarak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edilen Dadaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Olayın ardından Dadaş'ın hastaneye koşan yakınları, acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Dadaş'ın yakınları, polise, kimseyle bir husumetlerinin olmadığını söyledi. nbsp;


Aziz Dadaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, cinayetle ilgili polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...