Moussa Sow'dan mesaj var: Kimseye etmem şikayet

Moussa Sow'dan mesaj var: Kimseye etmem şikayet

SPOR Haberleri

"Şu an gerçek pozisyonum olan santrforda görev yapmıyorum. Nerede oynadığımın önemi yok. Benim işim, mücadele etmek"

Süper Lig'e 2011-2012 sezonunun devre arasında ayak basan ve Fenerbahçe formasını giydiği ilk maçta Beşiktaş ağlarını havalandıran Moussa Sow, geldiği günden beri sarı-lacivertli tribünlerin sevgilisi oldu. Sarı-lacivertli forma altında çıktığı 105 resmi maçta tam 44 kez ağları havalandıran ve son iki sezonda Fenerbahçe'nin en skorer ismi olmayı başaran Sow, kaçırdığı bir golden sonra ağlayacak kadar duygusal, ama enerjisinin son damlasına takım için savaşacak kadar da cesur bir oyuncu. "Ben kendime hiçbir zaman gol hedefi koymam" diyen siyahi yıldız, "Sezona golle başlamak güzel oldu. Ama kaç gol atarım diye bir düşüncem yine yok. Benim motivasyonum takımın başarısı üzerine kuruludur" ifadesini kullandı. Gerçek mevkiinin santrfor olduğunu vurgulayan Moussa Sow, "Herkes biliyor şu anda gerçek pozisyonumda oynamıyorum. Fenerbahçe'deki zamanımın çoğunu sol kanat oyuncusu olarak geçirdim. Gol atma açısından daha zor bir açı, kaleye uzak kalıyorum. Ama kesinlikle bu durumdan şikayet etmedim. Aksine büyük keyif alıyorum. Gol atıyorum, top kapıyorum, savunmaya yardımcı oluyorum" dedi.
Kötü dakikalar yaşıyorum nbsp;
Sow, "Bazen istediklerimi yapamadığım anlar oluyor. Kötü dakikalar geçiriyorum. Ama bence önemli olan niyet. Ben takıma katkı verebilmek için maksimumu yapma gayretindeyim. Yakaladığım fırsatlarda çok iyi konsantre olmam gerektiğini de farkındayım. Bu sezon en çok golü kim atar bilemiyorum. Ancak ben yakaladığım her pozisyonda ağları sarsmak istiyorum" dedi. Sow, Trabzon deplasmanında da gol atmak istediğini belirtirken, "Tabii ki önceliğimiz kazanmak. 3 puanı alalım da golü ben atmasam da olur" diye konuştu. nbsp;
M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...