Galatasaray bu sezon yep yeni bir kimliğe bürünecek

Galatasaray bu sezon yep yeni bir kimliğe bürünecek

SPOR Haberleri

Prandelli'nin orta sahaya sürpriz bir şekilde Dzemaili'yi transfer ettirmesinin sırrı ortaya çıktı. İtalyan Hoca, Cimbom'u 4-3-3 sistemiyle oynatacak

Galatasaray, Teknik Direktörlüğe Cesare Prandelli'nin gelmesiyle büyük bir değişime yelken açtı. İtalyan teknik adam, Fatih Terim ve Roberto Mancini'den sonra üç cephede mücadele edecek olan takımında öncelikle sistem değişikliğine imza atacak. İşte bu noktada transferin son gününde takımda fazlasıyla orta saha oyuncusu bulunmasına rağmen Napoli'den Dzemaili'yi transfer edilmesinin de sırrı ortaya çıktı. Cesare Prandelli, sarı-kırmızılıları 4-3-3 sistemiyle oynatmayı planlıyor ve tüm transfer politikasını da sezon öncesinde bu felsefeyle oluşturdu. nbsp;Tecrübeli teknik adam, orta sahada Felipe Melo ve Selçuk İnan'ın yanına Dzemaili'yi monte edecek. Prandelli hücum bölgesinde ise Burak'ın soluna Wesley Sneijder'i çekerken, diğer tarafta ise yeni transfer Pandev'e yer verecek.
Zorunlu rotasyon yapacak
Sneijder rakibin gücü ve Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin tercihine göre zaman zaman iki forvetin arkasında da görev yapmaya devam edecek. Şampiyonlar Ligi'nde yabancı sınırı olmaması nedeniyle eli rahat olan İtalyan çalıştırıcı, Süper Lig karşılaşmalarında ise zorunlu rotasyona imza atacak. Alex Telles'in yerine Hakan Balta, Chedjou'nun yerine ise forma Gökhan Zan'ın olacak. Pandev'in gelmesiyle de Bruma'nın forma giyme şansı az gibi gözüküyor. Geçtiğimiz sezonlarda da iki ayrı cephede farklı kadrolarla sahaya çıkan Galatasaray inişli-çıkışlı bir grafik çizmiş ve ligin ilk haftalarında büyük sıkıntı yaşamıştı. Zorunlu rotasyon nedeniyle Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin tüm oyuncuları nasıl formda tutacağı şimdiden merak konusu oldu.
TAHSİN SEZER
Galatasaray bu sezon yep yeni bir kimliğe bürünecek


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...