Trabzonspor'dan para eleştirilerime cevap: Vardı ki aldık

Trabzonspor'dan para eleştirilerime cevap: Vardı ki aldık

SPOR Haberleri

Transferleri değerlerinin üzerinde satabileceklerini belirten Gürdal, "Trabzonspor gider herkesin istediği oyuncuyu alır gelir dedik ve bunu gösterdik"

Trabzonspor'un hedefleri doğrultusunda yoğun bir transfer dönemini geride bırakıp takımda ciddi bir değişim yaptıklarını belirten bordo-mavililerin CEO'su Burak Gürdal, aldıkları her futbolcunun değerinin üzerinde olduğunu dile getirdi. Gürdal, "Bu futbolcuları satmak istesek değerlerinin üzerinden satabiliriz. Daha iyisini de yapabilirdik. Trabzonspor'un bütçesi kaldırabiliyor ki bu transferleri yaptık" dedi. Yaptıkları transferlerle taraftarın heyecanını üst seviyeye çıkardıklarını anlatan Gürdal, "Taraftarların beklentisine cevap verdik. 'Trabzonspor gider herkesin istediği oyuncuyu alır gelir' dedik ve bunu gösterdik" diye konuştu. Transferlerin kulübe ekonomik yönde gelir getirebileceğine işaret eden Gürdal, "Sponsorluklar ve reklam verenler başarıya geliyor. Forma satışlarımız çok iyi. Passolig kartlarına da taraftarlarımızın daha fazla ilgi göstermesini bekliyoruz. Taraftarlarımız 'siz transfer yapın, biz bunun karşılığını vereceğiz' dediler. Bundan sonra taraftarımıza da iş düşüyor" ifadesini kullandı.
Halilhodzic'in Avusturya kampında yaptığı açıklamalarının hatırlatılması üzerine Gürdal, "Hocamız transferlerden memnun. Tek problem, takımı oluşturmak için süreye ihtiyacı var. Sürekli istişare içerisindeyiz. Dediği isimleri aldık. Hocamız çok hırslı bir insan. İkinciliği kabul etmeyen, en yukarıyı hedefleyen bir teknik adam. Dedikleri polemik konusu edildi ama o yukarılara ulaşmak için gerekli hususları ifade ediyordu. Başkan, yönetim kurulu da o imkanları sağladı. Avrupa ve ligde üst sıralara doğru ilerlemek istiyoruz" dedi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...