Facianın ateşi Bursa'ya düştü

/ Kaynak: İHA
Facianın ateşi Bursa'ya düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Rezidans inşaatında meydana gelen asansör faciasında hayatını kaybeden Cengiz Bilgi'nin ateşi Bursa'ya düştü.

Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Küçükbalıklı Mahallesi'nde ikamet eden Bilgi'nin ailesi yasta. Dün İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınan gencin cenazesi Küçükbalıklı Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Küçükbalıklı Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye gencin yakınları, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini katıldı.


"EVLENMEK İÇİN PARA TOPLUYORDU"
Oğlunun 7 yıldır İstanbul'da çalıştığını ifade eden baba İbrahim Bilgi (66), "Kendisiyle en son bayramda görüştüm. Bayramdan sonra birkaç daha gelip gitti. Bugünlerde yine ziyarete gelecekti, gelmiş olsaydı ölmeyecekti. Nişan hazırlığı vardı. Bu yaz düğünü olacaktı. Evlenmek için para biriktiriyordu. İşini severek yapıyordu. Kendisinde asansör korkusu yoktu. Ama kendisiyle konuştuğumda, 'Yükseğe çıkıyoruz. Allah korusun, asansöre bir şey olursa içinden sağ çıkamayız' diye bana söylemişti" dedi.


Cengiz'in amcasının oğlu Mesut Bilgi ise, "Vefat etmeden birkaç gün önce telefonda konuştuk. Orada hayat ve çalışma şartları iyi diyordu. Ancak sürekli asansörde arıza olduğunu söyledi. Oradaki çalışma şartlarında tek sıkıntının asansör olduğunu anlattı" diye konuştu.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...