Portekiz'de Bruma krizi

Portekiz'de Bruma krizi

SPOR Haberleri

Portekiz'de Bruma'nın 24 kişilik kadrodan kesilen tek isim olması ve ardından gelen 1-0'lık Arnavutluk mağlubiyeti sonrası sorular başladı.

Portekiz basını, Arnavutluk karşısında geri düştükten sonra Bruma gibi bir oyuncunun maçı çevirebileceği görüşünü savunurken, konu hakkında sorularla karşılaşan Portekiz teknik direktörü Paulo Bento; "Bütün hafta boyunca Bruma'yı denedik. 4-4-2 oynamayı düşünüyorduk ve Bruma'nın o taktikte önemi büyük olacaktı. Fakat, Miguel Veloso yetişti ve 3'lü defaans oynamaya karar verdik. Bruma'yı almadığımız için maçı çeviremedik soruları doğru değil" diyerek seçimlerini savundu.


Portekiz'de 24 kişilik kadrodan kesilen tek isim Bruma olurken, America, Andre Almeida, Ruben Vezo, Pedro Tiba, Ricardo Horta ve Ivan Cavaleiro gibi isimler kadroda yer aldı. FANATİK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...