Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tek suçu arada kalmak oldu

/ Kaynak: İHA
Tek suçu arada kalmak oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Dün yaşanan bıçaklı yaralama olayının ardından bugün taraflar aynı mevkide karşılaştı, silahlar konuştu. Olayda bir kişi hayatını kaybetti.

Kars'ta bir iş yeri önünde dün meydana gelen bıçakla yaralama olayının ardından bugün aynı mevkide karşılaşan taraflar arasında çıkan silahlı çatışmada olayla alakası olmayan 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, iki aile arasında dün arazi meselesi yüzünden halkın yoğun olduğu Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) caddesinde bir iş yeri önünde kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı. Gözaltına alınan 5 kişi çıkarıldıkları adli mercilerle serbest bırakıldılar. Bugün de aynı cadde ve iş yeri önünde karşılaşan taraflar arasında silahlı çatışma yaşandı. Bu sırada işyerine kız çocuklarıyla birlikte alış-verişe gitmiş olan Naci Yılmaz (50) boğazına isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti.

Kız çocuklarından birinin de kolundan hafif yaralandığı olay anında dışarıda olan Naci Yılmaz'ın eşi ise sinir krizleri geçirdi. Talihsiz kadın ve çocukları 112 ambulansı ile Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardında polis çevrede geniş güvenlik önlemi alarak olay karıştıkları ileri sürülen 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Taraflardan 2 kişinin de yaralandığı olayda 3 ruhsatsız tabanca, olay yerinde de 7.5 ve 9 mm çapında 26 adet boş kovan bulundu.

Öte yandan, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve yaşananlarla ilgili bilgi aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...