Gazi'de kanlı hesaplaşma: 2 ölü, 2 yaralı

/ Kaynak: İHA
Gazi'de kanlı hesaplaşma: 2 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gazi Mahallesi'nde DHKP-C üyesi bir grup arasında iç hesaplaşma nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Gazi Mahallesi'nde DHKP-C üyesi bir grup arasında iç hesaplaşma nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yaralananlardan birinin yoldan geçen vatandaş olduğu belirtildi.

Gazi Mahallesi'nde önceki gece DHKP-C üyeleri arasında kavga çıktı. İddiaya göre, Y.A. DHKP-C'den ayrılıp Ezilenlerin Sosyalist Platformu'na üye oldu. Y.A.'nın bu girişimine karşı çıkan bazı DHKP-C üyesi arkadaşları konuşmak için kendisini İsmetpaşa Caddesi'nde çağırdı. Y.A., ile diğer örgüt üyeleri arasında tartışmayla başlayan olayda silahlar çekildi. Grup arasında çıkan silahlı çatışmada Y.A. ile G.K. hayatını kaybetti. Olayda poliste 20 ayrı suç kaydı bulunan E.B. de ağır yaralandı.

Çatışma sırasında yoldan geçen U.G. de yaralandı. Olayın ardından yaralılar hastanede tedavi altına alırken polis soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...