Minderde altın madalya

/ Kaynak: İHA
Minderde altın madalya

SPOR Haberleri  / İHA

2014 Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası'nda İranlı rakibini 4-3 yenen Taha Akgül altın madalyanın sahibi oldu.

2014 Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası'nda İranlı rakibi Komil Ghasemi'yi 4-3 mağlup eden Taha Akgül, altın madalyanın sahibi oldu. 125 kiloda bugün final müsabakasına çıkan Taha Akgül, İranlı rakibi Komil Ghasemi'yi 4-3 mağlup ederek şampiyon oldu. Maçı başından beri üstün götüren Akgül durumu 4-0 yapmışken Ghasemi, yaptığı ataklarla 3 puan toplamayı başardı. Son anlarda dikkatli bir şekilde devam eden Akgül, karşılaşmayı 4-3 kazandı. İranlı rakibiyle büyük mücadele veren Akgül, maçı kazanmasının ardından şampiyonluk sevincini federasyon başkanı Hamza Yerlikaya ile paylaştı.

YAKUP GÖR GÜMÜŞ MADALYA ALDI

Final müsabakasına çıkan bir başka güreşçi Yakup Gör ise gümüş madalya aldı. 70 kiloda Rus rakibi Khetik Tsabolov ile karşılaşan Gör, verdiği büyük mücadeleye rağmen rakibine karşı puan alamadı. Finalde rakibine 10-0 yenilen Gör, gümüş madalyanın sahibi oldu.

SELİM YAŞAR'DAN BRONZ MADALYA

Günün diğer maçında ise 86 kiloda Selim Yaşar, bronz madalya kazandı. Kazakistanlı rakibi Aslan Kakhidze ile mücadele eden Yaşar, rakibi 5-2 yenmeyi başardı ve bronz madalyayı boynuna geçirdi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...