Cezaevinden izinli çıkan baba eşini dövüp kızını bıçakladı

/ Kaynak: İHA
Cezaevinden izinli çıkan baba eşini dövüp kızını bıçakladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kastamonu'da cezaevinden izinle çıkan baba, eşini ve bir kızını darp ettikten sonra diğer kızını da bıçaklayarak yaraladı.

Ayrıca kızgın baba, kendisini hapsettiği evden Özel Hareket ekiplerinin operasyonuyla çıkartılabildi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Candaroğulları Mahallesinde Şüheda Sokak üzerinde ikamet eden S.O., Kastamonu Cezaevinden izin alarak dışarı çıktı. Daha sonra ikametine gelen S.O., ayrı yaşadığı eşi ve kızlarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine eşi A.O.'yu ve kızını darp eden S.O., daha sonra diğer kızını da bacağından bıçaklayarak yaraladı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Y.O., burada tedavi altına alındı.

Ardından kendisini evin odasına kilitleyen S.O., bıçakla kendisini öldüreceğini belirterek, teslim olmayacağını söyledi.

Psikolog yardımıyla 3 saat ikna edilmeye çalışılan S.O., evin diğer camından gizlice giren Özel Harekat polislerinin müdahalesi ile yakalandı. Vücudunda bıçak kesiklerinin olduğu görülen S.O., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

S.O'nun aile içi şiddetten dolayı cezaevinde yattığı öğrenildi. S.O'nun ayrıca cezaevine girmeden öncede bir çok kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...