Çağlayan Metrobüs Durağı'nda korku dolu anlar!

/ Kaynak: İHA
Çağlayan Metrobüs Durağı'nda korku dolu anlar!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yaşlı bir çift, Çağlayan Metrobüs Durağı'ndaki asansörde mahsur kaldı.

Yaklaşık iki saat mahsur kalan çiftin havasız kalması üzerine devreye giren görevliler asansör camını kırdı. Ardından devreye giren itfaiye ekipleri, yaşlı çifti uzattıkları merdivenle kurtardı.

Geçtiğimiz günlerde Çağlayan'da yaşanan asansör faciasının ardından bugünde metrobüs durağında benzeri bir olay yaşandı. Bu kez korkulan olmadı ve yaşlı çift mahsur kaldığı asansörden kurtarıldı.

Olay, Çağlayan metrobüs durağında bulunan asansörde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye Nurgül Yalçın ve Doğan Yalçın isimli çift asansörde mahsur kaldı. Yaklaşık iki saat asansörde mahsur kalan çift büyük panik yaşadı.

Asansörde bulunan havanın bitmesi ile yaşanan panik artarken görevliler asansörün camlarını kırarak çiftin hava almasını sağladı. Bu sırada asansörde havasız kalan Nurgül Çakır fenalık geçirdi. Olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Asansöre merdiven dayayan itfaiye ekibi yaşlı çifti merdiven ile asansörden çıkardı.

##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...