Melo attığı tweet nedeniyle PFDK'lık olabilir

Melo attığı tweet nedeniyle PFDK'lık olabilir

SPOR Haberleri

2013'te Pendiksporlu Mesut Yılmaz da Aziz Yıldırım'a küfreden bir paylaşım yapmış ve 2 maç ceza almıştı

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo'nun Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hakaret içeren bir tweeti, retweet etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı-lacivertli kulüp, tecrübeli oyuncuyu Futbol Federasyonu'na şikayet edeceğini açıklarken, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını da kamuoyuna ilan etmişti. Bunun üzerine gözler Federasyon'a çevrildi. Pendiksporlu futbolcu Mesut Yılmaz'ın twitter'dan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik hakareti nedeniyle 17 Ocak 2013'te PFDK tarafından 2 maç men cezasına çarptırılması Galatasaraylı Melo'yu da ceza tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. PFDK'nın twitter'dan kestiği ikinci ve son fatura ise Fenerbahçe Asbaşkanlarından İlhan Ekşioğlu'nun Melo'ya yönelik hakareti nedeniyle verdiği 30 günlük hak mahrumiyeti cezası oldu.
Ancak Melo vakasında Brezilyalı oyuncunun başkasının yazdığı tweeti, retweet etmesinin hukuken farklı değerlendirilebileceği ve eğer sevk edilirse kendisini bu şekilde savunacağı öğrenildi. Bu arada sarı-kırmızılı oyuncu, twitter hesabında dün özür diledi. Melo, "Sosyal medyada paylaşımlarım hep resim içeriklidir. Türkçe bilip, bir kulüp başkanına küfür etmem asla söz konusu olamaz. Bu en başta Galatasaray duruşuna yakışmaz. Kırdığım olduysa kusura bakmasın" ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...