TMSF'den 52 milyon dolara Eston'u aldı kolları sıvadı

TMSF'den 52 milyon dolara Eston'u aldı kolları sıvadı

Ekonomi Haberleri

Yaklaşık 1 milyon metrekare alan üzerinde bulunan Eston Şehir'i satın alan Polat Yol Yapı, Türkiye'nin en büyük konut projesine imza atmaya hazırlanıyor

İnşaat sektöründe daha çok baraj, otoyol ve demiryolları projeleriyle tanınan Polat Yol Yapı, TMSF'nin elinde bulunan İstanbul Eston Şehir'i satın alarak gayrimenkule iddialı girdi. Polat Yol Yapı, toplam 1 milyon metrekare alan üzerinde kurulacak ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden biri olacak İstanbul Eston Şehir'i inşa edecek. Bahçeşehir'deki Eston Şehir projesini 52 milyon dolara satın alan Polat Yol Yapı, 4 etabı tamamlanmış ve 5. etabı 2015'in 2. yarısında ve 6. etabı da 2015'in 2. çeyreğinde tamamlanacak Eston Şehir projesinde kalan 1 milyon metrekare alan üzerinde proje geliştirecek. Projenin yaklaşık 300 bin metrekaresi konut alanı olacak, kalan bölüm ise yeşillik ve sosyal alanlar şeklinde değerlendirilecek. Polat Yol Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Eston Şehir, Polat Yol Yapı için gayrimenkulde bir başlangıç. Gayrimenkul sektöründe, sadece İstanbul'da değil, tüm Türkiye'de ve hatta sonrasında yurtdışında etkili bir oyuncu olmaya kararlıyız" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...