Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic'in ilk istekleri

Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic'in ilk istekleri

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor ekibi, sarı-lacivertli takım karşısında bu kez mutlu sonuçla ayrılmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor'da, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodziç, hiç galibiyet yaşayamadıkları sarı-lacivertli takım karşısından bu kez 3 puanla ayrılmak istiyor.
Kulüp başkanlığına 26 Mayıs 2013'de seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun döneminde bordo-mavili takım, Fenerbahçe ile 2 karşılaşma oynadı. Bordo-mavililer, 2013-2014 sezonunda oynadığı bu karşılaşmanın ilkinde deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı.


Trabzon'da yapılan ikinci karşılaşma ise Fenerbahçe'nin 45+9. dakikada 1-0 önde olduğu sırada taraftarların neden olduğu olay nedeniyle tatil edildi.


Daha sonrada Futbol Federasyonu karşılaşmada bordo-mavili takımın, 3-0 hükmen mağlup olmasına karar verdi.
Böylece Trabzonspor, kulüp başkanı Hacıosmanoğlu döneminde Fenerbahçe karşısında 1 beraberlik, 1 de hükmen mağlubiyet alarak galibiyet elde edemedi.


- Halilhodziç'in de galibiyeti yok
Trabzonspor'da 2005-2006 sezonunda 8 aylık bir dönemde görev yaptıktan sonra ikinci kez bu sezon başında göreve gelen teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde de Fenerbahçe'yi mağlup edemedi. Bordo-mavililer, 52 puanla ligi 4. sırada bitirdiği sezonda deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Fenerbahçe'ye sahasında 3-2 yenildi. Halilhodziç de böylece sarı-lacivertil takım karşısında 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.


-Cardozo, Fenerbahçe'yi üzmüştü
Trabzonspor'da sakatlığı bulunan ancak Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılan Paraguaylı golcü oyuncu Oscar Cardozo ise Fenerbahçe'yi üzmüştü. Avrupa kupasında önemli maçlarda da attığı gollerle dikkati çeken Oscar Cardozo, Benfica'nın 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atarak sarı-lacivertli takımın elenmesinde rol oynamıştı. İstanbul'da rakibini 1-0 yenen sarı-lacivertliler, deplasmanda Kuyt'ın golüyle 1-1'lik beraberliği yakalamıştı ancak Cardozo, 35 ve 66. dakikalarda attığı gollerle takımını Amsterdam'daki final yolculuğuna taşımış ve sarı-lacivertli takımı üzmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...