O öğretmen hakkında karar verildi

/ Kaynak: İHA
O öğretmen hakkında karar verildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bebeğini evde bırakıp tatile giden öğretmen, müebbet hapse mahkum edildi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bebeğini evde yalnız bırakıp tatile çıkarak, bebeğin ölümüne neden olan öğretmen Seçil Müge Doğanay'ın cezası belli oldu. Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında, bebeğini ölüme terk eden kadın, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

AVUKATI KONUŞTU

Konuyla ilgili açıklama yapan Seçil Müge Doğanay'ın avukatı Murat Yaman, "Birçok nokta müphem kalmıştır. Biz bu hususların aydınlatılmasını talep etmiştik. Birtakım araştırma taleplerimiz olmuştu. Mahkeme tarafından bu araştırma taleplerimiz maalesef reddedildi. Bu husular, yargılamanın ilk olduğu günden bugüne kadar herhangi bir araştırma yapılmaksızın bizce müphem kalmıştır. Tabii ki kararı temyiz edeceğiz. Yargıtay bizim gerekçelerimizi değerlendirecek ve ona göre de bir sonuca varılacaktır. Müvekkilimle görüşme imkanı bulamadım. Kendisi zaten cezaevine götürüldü. Kendisi de bu durumdan çok olumsuz etkilendi çünkü masumiyetine inancı vardı. Dosyadaki birtakım deliller zaten müvekkilimin çocuğunu ölüme terk etmediğini açıkca kanıtlamaktaydı. Hukuki süreç devam ediyor. Artık değerlendirme Yargıtay nezdinde yapılacak" ifadelerini kullandı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...