Felipe Melo kaç maç ceza alacak?

Felipe Melo kaç maç ceza alacak?

SPOR Haberleri

Felipe Melo'nun tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilmesinin ardından Brezilyalı oyuncunun kaç maç ceza alacağı merak konusu oldu.

İşte Felipe Melo'nun PFDK'ya sevk edilmesine neden olan o madde ve Brezilyalı oyuncunun kaç maç ceza alacağı konusundaki ayrıntı;


MADDE nbsp;41 – KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET, TEHDİT ve TÜKÜRME
" (1) TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan;"
" (a) Futbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası, "
" (b) Kulüp yöneticilerine otuz ila altmış gün; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise altmış ila yüz yirmi gün hak mahrumiyeti cezası ve Süper Lig kulübü yöneticileri için 26.000.-TL'den 105.000.-TL'ye kadar, 1. Lig kulübü yöneticileri için 13.000.-TL'den 52.000.-TL'ye kadar, 2. Lig kulübü yöneticileri için 10.000.-TL'den 20.000.-TL"
"(c) Görevlilere ve diğer kişilere iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya yirmi bir ila elli gün arasında hak mahrumiyeti cezası, verilir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...