Fettah Can ile Cansu Kurtçu bu akşam evleniyor!

Fettah Can ile Cansu Kurtçu bu akşam evleniyor!

MAGAZİN Haberleri

Cansu Kurtçu ile bu akşam dünyaevine girecek olan Fettah Can, katıldığı bir TV programında merak edilenleri anlattı.

Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Fettah Can'a; nbsp;"Çocuk istiyor musunuz?" sorusuna "Kim istemez, inşallah olur." dedi ve çok sakin ve yolunda bir hayat istediklerini söyledi.


Fettah Can'ın açıklamalarından satır başları şöyle;


"HAYATIMIZIN EN ÖNEMLİ GÜNLERİNDEN BİRİ BUGÜN"
Akşam için hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah çok keyifli bir akşam olacak. Hayatımızın en önemli günlerinden biri bugün. Cansu kına gecesinde eğlenceyi fazla kaçırmış; o yüzden şimdi dinleniyor. Ben de hem yollardayım hem de hazırlıklara devam ediyorum.


"İLİŞKİMİZDE 8. YILIMIZ"
İlişkimizde 8. yılımıza giriyoruz. İkimizin de başarmak istediği şeyler olduğu için evliliği şimdiye kadar ertelemiştik. Şimdiyse hayatımız istediğimiz bir evreye giriyor. Biz birbirimizi ilk gördüğümüz andan itibaren kendimizden emindik.


"BEBEK İSTİYORUZ"
Çok sakin ve yolunda bir hayat istiyoruz. Bugüne kadar da öyle yaşadık. Bebek istiyoruz. Kim dünyaya güzel bir varlık getirmeyi istemez ki. İnşallah olur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...